check this out link click

м. Львів, Україна, 79015,
Вул. Кульпарківська 93А

(032) 295-72-91

Реєстрація

Новини

2017-05-24

Purmo-Университет

Хорошою традицією стало проведення Purmo-Уни...

Детальніше

2017-02-13

Семінар 2016

 10 червня 2016 року в готелі «Рамада» ...

Детальніше

2016-08-19

Нам 10 років!

    6 серпня відбулося святку...

Детальніше

Презентація радіаторів PURMO

Опубліковано: П'ятниця, 25 березня 2016, 08:20 Перегляди: 594

Презентація радіаторів IDMAR

Опубліковано: Середа, 23 березня 2016, 15:43 Перегляди: 402

Стартує акція "Професійний інсталятор"

Приватне підприємство "Тепло-Макс" розпочинає нову акцію на радіатори PURMO. В акції можуть прийняти участь інсталяційні компанії та інсталятори.

Придбай 20 радіаторів та отримай комбінезон монтажника у подарунок!

  1

 

 

 

Опубліковано: П'ятниця, 26 лютого 2016, 14:23 Перегляди: 627

На складі нова продукція - каналізація внутрішня Pipe Life

На склад ПП "ТЕПЛО-МАКС" поступила продукція чеського концерну "PIPE LIFE" - труби каналізаційні внутрішні та фасануючі для труб каналізаційних.

Опубліковано: Середа, 09 грудня 2015, 08:20 Перегляди: 2563

Запрошуємо відвідати семінар

 

                                             13

 

Запрошуємо Вас відвідати семінар присвячений інноваціям у сфері тепловодопостачання

Компанія «ТЕПЛО-МАКС» - ексклюзивний представник чеського заводу PIPELIFEINSTAPLAST, що є європейським лідером у виробництві поліпропіле­но­вих систем, якість яких підтверджується відповідними європейськими сертифікатами.

На семінарі Ви зможете дізнатися про унікальну вуглецеву технологію виробництва труб CARBO для теплопостачання, а також як можливо економити за рахунок інноваційної системи PP-RCT труб UNIBETA для систем холодної та гарячої води.

Дата: 21.10.2015 р

Місце проведення: Львів, пр. Римлянина, 1, ресторан «Старгород»

Розклад:

18:00 – початок

18:30 – практична частина

19:00 – розіграш призів

19:15 – бенкет

 

Усі бажаючі прийняти участь у даному семінарі можуть зареєструватися, надіславши свої контактні дані за адресою:

                                Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Опубліковано: П'ятниця, 09 жовтня 2015, 10:30 Перегляди: 561

Найновіші технології поліпропіленових труб CARBO CRP

У продаж надійшли нові трьохшарові поліпропіленові труби з вуглецевим волокном CARBO CRP. Це справжній діамант серед конструкційних елементів нашої епохи. З перевагами та технічними характеристиками можете ознайомитися за наступним посиланням:

презентація нової поліпропіленової труби CARBO

Опубліковано: Середа, 23 вересня 2015, 08:27 Перегляди: 782

ВОДОНАГРІВАЧІ: ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ

ВОДОНАГРІВАЧІ: ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ

Функціональність, зовнішній вигляд, ціна - першорядні речі, на які ми орієнтуємося, вибираючи водонагрівач. Це явні характеристики товару. Однак не менш важливими є приховані переваги, про які ми часто не замислюємося або звертаємо на них увагу вже після покупки, так би мовити постфактум. Мова йде про монтажі та сервісне обслуговування обладнання.

Досить поширена ситуація, коли споживач купує модель з довгим списком функціоналу і всякими дизайнерськими рішеннями, і незабаром стикається з низкою проблем, які йому доводиться вирішувати поодинці: відсутність зрозумілих інструкцій з експлуатації, витратних матеріалів і запасних частин, вихід з ладу електричної частини та ряд інших питань. Цього не трапиться з вами, якщо ви будете інформовані.

Що повинен знати споживач про установці і обслуговуванні водонагрівача, щоб не потрапити в халепу? На етапі вибору водонагрівача поцікавтесь, які документи і комплектуючі йдуть в комплекті з водонагрівачем. Не полінуйтесь погортати інструкцію з експлуатації. Машинний переклад з мови виробника повинен вас насторожити. Якісні водонагрівачі європейського виробництва мають всі необхідні супровідні документи, такі як докладний посібник з експлуатації і гарантійний талон, тривалий термін гарантії і широку мережу авторизованих центрів з обслуговування водонагрівачів даної торгової марки. Так, на сайті http://atlanticgeyser.com.ua/service ви зможете знайти контактну інформацію по сервісному центру у Вашому місті.

Майте на увазі, що термін гарантійного обслуговування відраховується від дати, коли здійснена продажа. У гарантійних документах повинні бути вказана дата продажу і поставлена ??підпис продавця і печатка торгової організації. В іншому випадку дата гарантійного обслуговування відраховується від дати виробництва водонагрівача.

Поцікавтеся в магазині, хто може допомогти вам з установкою водонагрівача. По можливості візьміть контактний телефон монтажника. Зверніть увагу: провідні виробники водонагрівачів суворо контролює якість обслуговування і рекомендують своїх фахівців. «Клуб професіоналів Atlantic» - це спільнота висококваліфікованих спеціалістів по встановленню та обслуговуванню водонагрівачів. Компанія «Атлантик-Гейзер» оперативно інформує про зміни в модельній лінійці, забезпечує монтажників необхідними оригінальними комплектуючими та витратними матеріалами.

Всі водонагрівачі рано чи пізно мають потребу в профілактичному огляді і заміні магнієвого анода. Для всіх водонагрівачів ТМ Atlantic термін обов'язкового сервісного обслуговування становить -1 раз на два роки (якщо інше не зазначено в інструкції). Під час сервісного обслуговування необхідно провести чищення внутрішнього бака від накипу і замінити магнієвий анод, так як він є витратним матеріалом і з часом руйнується. Магнієвий анод захищає робочий бак водонагрівача від електрохімічної корозії, тому його обов'язково потрібно міняти на новий в обумовлені в керівництві з експлуатації терміни. При цьому важливо, щоб новий магнієвий анод був оригінальний. Неякісний магнієвий анод може завдати непоправної шкоди вашому обладнанню.

Купуючи водонагрівач, ми розраховуємо на те, що він буде служити нам вірою і правдою не один рік. Головне пам'ятати, що це обладнання вимагає до себе, нехай невеликого, але уваги. Вчасно викликаний майстер допоможе вам без зайвого клопоту правильно встановити водонагрівач і проведе технічне обслуговування згідно з усіма вимогами виробника, що дозволить вам продовжити термін гарантійного обслугов

Опубліковано: Понеділок, 21 вересня 2015, 06:59 Перегляди: 946

Наші партнери

  • 1.gif
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.png
  • 6.png
  • 7.png
  • 8.png
  • 9.gif
  • 10.png
  • 11.jpg
  • 12.gif
  • 13.jpg
  • 14.png
  • 15.gif
  • 16.jpg
  • 17.jpg
  • 18.jpg
  • 19.png
  • 20.gif